Cautare

1109 de rezultate pentru "accident mortal la isalnita" (3.15 secunde)
Femeia impuscata mortal la sfarsitul anului trecut la Vanju Mare de catre sotul italian putea fi salvata. Stia ca va fi ucisa de barbat.
Una dintre copile a murit, iar cealalta este la spital cu fractura la gamba. Premierul i-a cerut ministrului de Interne o ancheta rapida.
Politistul care a accidentat cu masina doua minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, in Bucuresti, nu era in misiune in timpul incidentului si nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtatorul de cuvant al Parchetului, Radu Calin.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anuntat ca va fi revizuita procedura de selectie a politistilor din sursa externa, in urma accidentului de saptamana trecuta, cand un politist recrutat astfel a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni si a ranit o alta.
Malik Faisal Akram a tinut ostatice patru persoane intr-o sinagoga din Texas Rapitorul cerea eliberarea unei femei din Pakistan care era condamnata la inchisoare.
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Mama Raisei, fetita de 13 ani care a fost accidentata mortal pe o trecere de pietoni din Bucuresti, i-a transmis o scrisoare politistului care a provocat tragicul eveniment prin care ii cere sa se supuna testului poligraf, dupa ce barbatul a refuzat sa faca asta.
Doua persoane, sot si sotie, au fost gasite decedate in casa, in localitatea Sarmas.
19 copii si doi adulti au fost ucisi de un tanar de 18 ani, care a fost impuscat mortal de politisti. ... Apoi a intrat intr-o scoala primara, in care invata copii cu varste intre 6 si 10 ani, si a deschis focul, la intamplare.
Asistam acum cateva zile la o dezbatere legata de votul uninominal si, intr-o pauza, am auzit spusele unui politician local, un consilier municipal cunoscut prin moderatia sa si bunul simt cu care a reusit sa faca politica:
Un Parlament "rosu", cu o majoritate formata din fostii activisti comunisti, securisti si actualii oligarhi, un guvern divizat, incapabil sa mai functioneze, sabotat de partidele care l-au constituit si sfasiat intre interesele democratilor "marinari" si liberalilor "petrolisti", un prim-ministru mai prieten cu cafeaua sorbita la umbra sondelor de titei, decat cu doctrina liberala si angajamentele luate in fata electoratului, un presedinte caruia democratia i se pare o camasa tot mai stramta pentru ego-ul sau de despot feudal - este Romania ta, Romania mea, Romania noastra in primul an de apartenenta la Uniunea Europeana.
si nu vreau sa renunt la ea, vreau s-o pastrez. ... Insa la fiecare cabinet mi se trinteste usa in nas.
A fost protest in Capitala dupa ce un tanar de 19 ani a fost accidentat mortal pe trecerea de pietoni.
Vorba asta din batrani s-a dovedit mortal de adevarata acum cateva zile cand un galatean si-a ucis cu sange rece propriul copil. Motivul - cumplit de ilogic - sa nu il piarda la divort.
Recordul soferului grabit este cel mai recent dintr-un sir lung de ispravi la care au fost martore soselele autohtone. ... Recordul romanului este ultimul dintr-un sir lung de ispravi la care au fost martore soselele autohtone.
In masura in care se va constata ca fapta atacatorului a fost premeditata, infractiunea va fi incadrata de procurori la omor calificat si autorul risca o pedeapsa intre 15 si 25 de ani.
"Femeia se intorcea in jurul orei 17.00 de la serviciu, s-a urcat in autobuz, iar pe traseu s-a urcat si sotul ei pe care il parasise in urma cu o saptamana. La un moment dat, acesta si-a injunghiat sotia de patru ori in gat.
Altii, mai putini la numar, au obiceiul de a pleca exact cu cateva secunde inainte de "verde", acestia motivand de obicei ca intersectia era libera.
In acest moment a fost retinut la IPJ Vrancea. ... Agresorul a fugit de la locul faptei. ... Pasajele biblice se refereau la razbunare si la pacate.
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
google-analytics.com